Avanpremiera episodului 8 din Casa Dragonului face aluzie la o altă moarte importantă


AVERTISMENT: Acest articol conține spoilere majore pentru House of the Dragon! Continuați să citiți pe propriul risc… Noul episod de duminică seară din House of the Dragon a adus și mai multe răsturnări de situație pentru fani. Episodul a oferit morți false, căsătorii foarte așteptate și începuturile unui conflict care se va transforma într-un război înainte ca serialul să se încheie. Sneak peek-ul pentru cel de-al optulea episod din House of the Dragon sugerează că serialul nu ridică piciorul de pe pedală, deoarece lasă să se înțeleagă că un alt personaj important ar putea avea probleme săptămâna viitoare.

Trailer

Trailerul pentru episodul de săptămâna viitoare arată câteva tronuri fără personajele normale care le ocupă. Otto Hightower este văzut stând pe Tronul de Fier, acționând ca un purtător de cuvânt pentru Regele Viserys în timp ce acesta este plecat, deși nu se menționează niciodată unde se află acesta. O vedem, de asemenea, pe Rhaenys pe tronul de la Driftmark, iar vocea din off ne dezvăluie că Lordul Corlys Velaryon, Șarpele de Mare, a suferit o „rană gravă” în timp ce lupta în Stepele. Puteți vedea previzualizarea completă mai jos.

Această avanpremieră nu îl arată niciodată pe Corlys fiind rănit, iar noi nu l-am văzut suferind respectiva rană în timpul celui de-al șaptelea episod. Așa că aceasta este cu siguranță o surpriză, având în vedere cât de important este el ca personaj.

Totuși, prin faptul că nu ni-l arată pe Corlys, House of the Dragon lasă toate posibilitățile pe masă. Această rană ar putea fi atât de gravă pe cât se sugerează și l-ar putea face să-și piardă viața. Cu toate acestea, există întotdeauna șansa ca lucrurile să nu fie atât de grave.

Este Corlys Velaryon mort?


Se spune că Corlys are o rană „gravă” în timpul vizionării, dar detaliile acestei răni nu sunt niciodată dezvăluite. Acest lucru ar putea însemna orice fel de lucruri și probabil că nu vom avea o idee mai clară până la episodul de săptămâna viitoare. Din fericire, Fire & Blood ne dă o idee despre ce s-ar putea întâmpla.

COMENTARII


În cartea pe care se bazează House of the Dragon, Corlys nu moare în acest moment anume. De fapt, Șarpele de mare rămâne în preajmă pe tot parcursul războiului Dansul dragonilor spre care se îndreaptă House of the Dragon. El mai are o mulțime de povești de spus, așa că ar fi puțin surprinzător dacă acest sneak peek nu se va dovedi a fi o pistă roșie.

Noile episoade din House of the Dragon sunt difuzate duminică seara la HBO și sunt transmise simultan pe HBO Max.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *