Baldur’s Gate 3 a spart recordurile de vânzări


Baldur’s Gate 3, cel mai recent joc din seria Baldur’s Gate, a spart recordurile de vânzări în primul weekend de la lansare. Jocul a fost lansat în acces timpuriu pe Steam pe 6 octombrie 2020 și a fost descărcat de peste 3 milioane de jucători în primele 24 de ore. Acest lucru a făcut din Baldur’s Gate 3 cel mai bine vândut joc în acces timpuriu din istoria Steam.

Succesul Baldur’s Gate 3 este o dovadă a popularității genului jocurilor de rol și a atenției acordate de Larian Studios la detalii. Jocul este un RPG de acțiune în stil turn-based care are loc în universul Dungeons & Dragons. Jucătorii pot crea propriile personaje și pot explora un vast univers cu o varietate de locații, personaje și misiuni.

Baldur’s Gate 3 este încă în curs de dezvoltare, dar a fost deja lăudat de critici pentru grafica sa impresionantă, gameplay-ul captivant și povestea captivantă. Jocul este sigur să devină unul dintre cele mai populare jocuri din 2021.

Iată câteva dintre motivele pentru care Baldur’s Gate 3 a fost atât de bine primit de critici și de jucători:

  • Grafica este impresionantă, cu detalii realiste și animații fluide.
  • Gameplay-ul este captivant, cu o varietate de opțiuni de luptă și de explorare.
  • Povestea este captivantă, cu personaje bine dezvoltate și o intrigă interesantă.
  • Jocul este foarte personalizabil, cu o varietate de opțiuni de creare a personajelor și de evoluție.

Baldur’s Gate 3 este un joc grozav pentru fanii genului RPG și pentru oricine caută o experiență de joc captivantă și captivantă. Dacă sunteți în căutarea unui nou joc de jucat, vă recomand cu căldură Baldur’s Gate 3.

About us

We are a rogue collective of bird watchers. We’ve been known to sneak through fences, climb perimeter walls, and generally trespass in order to observe the rarest of birds.

B-Game

Proudly powered by WordPress


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *